Nyomtatás

Az ingatlan leírása:

Eladó a több évtizedes múltra visszatekintő Huszár Étterem.
Közeleg a teljes nyitás és még nincs meg a megálmodott hely, melyet szívesen üzemeltetne? Ezt az ajánlatot érdemes megfontolni!
Könnyen megközelíthető helyen, a nemrég felújított II. János Pál Pápa téren, saroképületben található. Közvetlen környezet jellemzése: több szálloda, valamint az Erkel színház közelsége jelent extra lehetőséget. A nemrég átadott 4-es metró megálló is növelte a szépen felújított tér látogatottságát. (Kondipark, futókör az üzlettől 20 méterre) Keleti Pályaudvar sincs messze.
Az étterem összesen 241 nm hasznos területtel gazdálkodhat. Ebből 166 nm a Kft. tulajdonában lévő ingatlan. Ehhez kapcsolódik egy önkormányzati bérlemény, mely 55 nm alapterülettel és 16 nm galériával rendelkezik. Utóbbiban található az egyik gazdasági bejárat és egy kiegészítő vendégtér. Ezek néllkül is működőképes tud lenni az étterem, ha az új tulajdonos nem szeretné.
Az étterem teljes befogadóképessége 60 fő. Kiemelendő, hogy 4 bejárattal rendelkezik, ebből 3 az utcafrontra nyílik, ez további lehetőségeket is rejt magában.
Az étterem céggel együtt átadó, mely 1996-os alapítású, teljesen rendezett hátterű. Természetesen jár hozzá a weboldal, aktív együttműködés 5 közeli szállodával és 2 utazási irodával.
Ára 110.000.000,-
--------------------------------------------
A Vendéglátóingatlan csapatának meglátásai:
Hosszútávon az egyik legjobb üzleti lehetőségnek tartjuk jelenleg ebben az árkategóriában. Gondos üzemeltetés mellett, még nagyon sokáig jövedelmező üzletet ígér a kialakított kapcsolatok ápolásával. Elhelyezkedése is kedvező.
Vendégtér jó állapotú, Háttér részre ráférne a modernizáció. Minden működőképes, de a 21. század igényeihez lehet rá költeni a közeljövőben. Tevékenység azonnal folytatható.
Az önkormányzati bérlemény költsége túlnyomórészt leírható. Úgy használhatunk plusz 71 nm-ert, hogy annak tulajdonjogát nem kell megfizetnünk.
A több bejáratnak köszönhetően ki lehet alakítani akár egy cukrászdát is az étterem mellett, ami az indulás utáni nyári szezont jövedelmezőbbé teheti. A turizmus fellendülése után pedig újra lehet fogadni csoportokat, ami a bevétel nagy részét adhatja.
A 25 éves cég jó alap lehet pályázatok elnyeréséhez.
Jöjjön el, nézzük meg együtt!
06304800653

Az üzlethelyiség adatai:

Ingatlan típusa:
Üzlet utcai bejárattal

Értékesítés típusa:
Eladó

Állapota: Jó
Alapterület: 166.00 m2

Az üzlet címe:

Budapest
VIII.ker.

II. János Pál Pápa tér

Kapcsolat

Pál Géza
+36304800653
Tradicionális Magyar Étterem Eladó Céggel, KapcsolatokkalTradicionális Magyar Étterem Eladó Céggel, KapcsolatokkalTradicionális Magyar Étterem Eladó Céggel, KapcsolatokkalTradicionális Magyar Étterem Eladó Céggel, KapcsolatokkalTradicionális Magyar Étterem Eladó Céggel, KapcsolatokkalTradicionális Magyar Étterem Eladó Céggel, KapcsolatokkalTradicionális Magyar Étterem Eladó Céggel, KapcsolatokkalTradicionális Magyar Étterem Eladó Céggel, KapcsolatokkalTradicionális Magyar Étterem Eladó Céggel, KapcsolatokkalTradicionális Magyar Étterem Eladó Céggel, Kapcsolatokkal

 

 

Oldalainkat 171 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Elérhetőségeink:

Budapest, Rákóczi út 29.
+36-30/480-0653
E-mail: üzenetküldés
www.vendeglatoingatlanok.hu